BnB BnB

Zahvaljujemo se svima vama što si našli trunku svog slobodnog vremena i posjetili ovaj dio svemira (čitaj blog) koji ima za cilj promovirati rekreativni brdski biciklizam u nas Hrvata... a i šire.

Nekolicina nas istomišljenika i zaljubljenika u ovakvu vrstu rekreacije, nakon što obavimo i odradimo razne obaveze i uskladimo termine, odlazimo bajkom na brege. Glavni i odgovorni krivci (za ovo ispred vas) smo svi mi koji pokušavamo redovno okretati pedale i pogoniti tu prekrasnu napravu na dva kotača. Neke od naših najzanimljivijih (avan)tura možete pogledati baš ovdje...

Rekreacija, relaksacija, druženje, aktivan odmor te održavanje i unapređivanje kvalitete života i zdravlja samo su neki od pozitivnih efekata rekreacije pa tako i rekreativnog brdskog biciklizma... stoga nama sve ovo čini zadovoljstvo i kad god stignemo odlazimo bajkom na brege.

Ukoliko smo vas zainteresirali, pozivamo vas da sa nama krenete bajkom na brege. Naša pedaliranja možeta vidjeti u najavama. Dobra zabava i još bolja ekipa garancija su za kvalitetno iskorišteno slobodno vrijeme uz aktivan odmor i odmak od vrtoglavog tempa svakodnevice... dobrodošli na BnB blog.